Labdarúgás

2023.02.01. 09:37

Kardos Ernő: „Most már célirányosan a Monor elleni meccsre készülünk”

Jó kis meccset játszott kedden a Majosi SE és az FC Dunaföldvár a bonyhádi műfüvesen. A lefújás után Kardos Ernő lehetett elégedettebb.

R. G.

Kardos Ernőnek a második félidőben már volt oka mosolyogni

Fotó: Makovics Kornél

Mint arról beszámoltunk, az NB III-as bajnokság jövő vasárnapi nyitányára készülő Majosi SE 5–2-re legyőzte a harmadik osztályba igyekvő földváriakat a két együttes felkészülési meccsén. A félidőben még 1–1-re álltak a csapatok, de a fordulás után a majosiak kíméletlenül kihasználták helyzeteiket és végül meg sem álltak öt találatig. 

„Fáradt a csapat, mert sok munka van a lábakban, ezért örülök neki, hogy ilyen szép győzelmet arattunk – mondta a TEOL.hu érdeklődésére Kardos Ernő. – Az első félidőben sok helyzetet engedtünk az ellenfelünknek, de a másodikban már rendben volt a játékunk, főleg támadásban mutattak szép dolgokat a srácok. Szombaton Szekszárdon az első, most a második játékrésszel voltam inkább elégedett, a következő napokban az lesz a feladatunk, hogy összerakjuk mindkettőt. Most már célirányosan a monoriak elleni meccsre készülünk, minden annak rendelünk alá, hogy jövő vasárnap egy jó eredménnyel tudjuk elkezdeni a tavaszi szezont” – összegzett a szakember.

A Közép csoport küzdelmei február 12-én indulnak, a Majosi SE a 12., míg a monoriak a 14. helyről várják a találkozást. Augusztusban Monoron Pál Márton és Pál Achilles góljaival 2–0-ra nyertek a majosiak.

A világoszöldekre már csak egy mérkőzés vár, vasárnap az AutóCity megyei I. osztályban élre ugró Dombóvár FC-vel mérkőznek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!