Sakk

2023.02.23. 15:34

Meggyőzően menetel a bajnoki cím felé az ASE Paks csapata

Hatodik mérkőzését is megnyerte az ASE Paks második számú csapata, amely a Szentgotthárd-Alsószölnök STE ellen győzött magabiztosan az NB I-es bajnokság legutóbbi fordulójában.

TEOL

Fotó: Molnár Gyula

A Charousek csoportban játszó atomosok 44,5 táblaponttal vezetik a mezőnyt, megelőzve a 40 táblapontot gyűjtő zalaegerszegieket és a 39 táblaponttal álló tapolcaiakat. A szezonból még három forduló van hátra, az ASE legközelebb március 12-én az utolsó előtti helyen álló Győri Elektromos vendége lesz.

A 6. fordulóban. ASE Paks II–SZ-A STE 8,5:3,5
Eredmények: Vidéki Sándor–Matej Sebenik 0:1, Balázs Gábor–Seres Lajos döntetlen, Dankházi András–Takács Balázs 1:0, Molnár Béla–Gjuran Denis döntetlen, Losonczi Marcell–Hardicsay Péter 1:0, ifj. Forgács Attila–Kovács Borisz 1:0, Bodrogi Bendegúz–Volosin Vladimir döntetlen, Tóth Gergely–Makk Róbert döntetlen, dr. Benedeczky Lehel–Kurcsics Máté 1:0, Iván-Gál Hanna Krisztina–ifj. Kutas Lajos döntetlen, Szente-Varga Fruzsina–Librecz Lénárd 1:0, Berta Tibor–Libreczné Dolgos Marietta Ilona 1:0.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!