Kosárlabda

2023.02.12. 13:28

Miklós Melinda is ott van a női válogatott szűkített keretében

Miklós Melinda is bekerült a magyar női kosárlabda-válogatott tizenkét fős, szűkített keretében.

R. G.

Miklós Melinda (jobbról a második) ma bemutatkozhat a női válogatottban

Fotó: MKOSZ

Mint ismert, a mieink vasárnap 17.45-től lépnek pályára a miskolci DVTK Arénában, és ezúttal elég egyetlen ponttal is legyőzniük Romániát, az minden bizonnyal Európa-bajnoki részvételt ér. A magyar csapat idegenben 99–40-re nyert még 2021 novemberében.

A magyar együttes csütörtökön 89–49-re győzött Izland ellen, Miklós akkor nem került be a szűkített keretbe, ugyanakkor másik két KSC-játékos, Studer Ágnes és Goree Cyesha pályára lépett a szigetországiak ellen. Miklós korábban még nem szerepelt címeres mezben, így ha pályára küldi Székely Norbert szövetségi kapitány, akkor neki a debütáló mérkőzése lehet a mai. 

A szűkített magyar keret: Aho Nina (DVTK-HUN-Therm), Dombai Réka (SERCO UNI Győr), Dubei Debóra (SERCO UNI Győr), Goree Cyesha (Atomerőmű KSC Szekszárd), Horváth Bernadett (Ludovika Csata), Kányási Veronika (DVTK-HUN-Therm), Kiss Angelika (DVTK-HUN-Therm), Kiss Virág (NKA Universitas PEAC), Mérész Beatrix (Basket Team Crema, olasz), Miklós Melinda (Atomerőmű KSC Szekszárd), Studer Ágnes (Atomerőmű KSC Szekszárd), Varga Alíz (Sopron Basket). 

A magyar–izlandi selejtezőről itt írtunk, KATTINTSON IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!