Labdarúgó NB III

2023.02.01. 17:30

Minden második bajnokiján szeretne gólt lőni a majosi Pál Márton

Legalább minden második bajnokiján szeretne eredményes lenni Pál Márton, a majosiak támadója, aki azt reméli, hogy csapata odaér az első tíz közé a szezon végére.

Rónai Gábor

Pál Márton (a labdával) két gólt is szerzett a dunaföldváriak elleni felkészülési mérkőzésen

Fotó: Makovics Kornél

– A földváriaknak lőtt két gólja nekem azt sugallja, hogy jól érzi magát a bőrében!
– Mert így is van! – felelte a keddi edzőmérkőzésen egy félidőt vállaló Pál Márton, aki a szombati szekszárdi találkozón tért vissza a pályára. – Teljesen egészséges vagyok, abszolút nincs fájdalmam, már csak fizikálisan kell utolérnem magam. 

– Alaposan megszenvedett ezzel a sérüléssel! Mi is volt az pontosan?
– A külső talpélem volt elrepedve, folyamatos szúrást éreztem, ha megmozdultam. Nem kívánom senkinek, amit átéltem. A tétlenség miatt elgyengültek az izmaim, amiket két hét gyógytornával sikerült visszaépítenem. Sajnos novemberben egy kicsit elsiettem a visszatérést, de most már azt mondhatom, hogy minden rendben. 

– Úgy tűnik, nem felejtett el gólt lőni.
– Örülök a két gólomnak, de reálisan kell nézni, hogy a cserék után már nem ugyanaz a földvári csapat volt a pályán, mint azelőtt. Ettől függetlenül azt mondom, hogy jól nézett ki a második félidőnk, sokat támadtunk, szép gólokat sikerült rúgnunk. 

– Nyugtasson meg, azért a tavaszi szezonra is tartalékolt!
– Igyekszem onnan folytatni, ahol ősszel abbahagytam (ősszel öt gólig jutott a csatár – A szerk.). Ha a vágyaimra kíváncsi, akkor azt mondanám, hogy mindegyik meccsen szeretnék gólt lőni, de azzal sem lennék elégedetlen, ha minden másodikon betalálnék. Ha tíz-tizenöt gól között zárnék, az nem mutatna rosszul.

– Mire lehet képes a Majosi SE a tavaszi idényben?
– Szeretnénk odaérni az első tíz közé. Az új igazolásaink valamennyien erősítést jelentenek majd. De igazából a kohézió lesz a legnagyobb erősségünk, ez a csapat most nagyon együtt van, és ennek tavasszal pontokban is meg kell mutatkozni. 

A Majosi SE–FC Dunaföldvár találkozóról itt olvashat – KATTINTSON IDE!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!