Labdarúgás

2023.03.25. 15:28

A bölcskei rangadó előtt adtuk át az őszi idény legjobbjainak járó elismeréseket

A Bölcskei SE–FC Dunaföldvár találkozó előtt adtuk át a TEOL.hu, a Tolnai Népújság és az MLSZ megyei igazgatóságának díjait.

TEOL

Rónai Gábor sportrovatvezető Egejuru Godslove-nak és Hajdók Gábornak adta át az elismerést

Fotó: Makovics Kornél

Évek óta díjazza szerkesztőségünk a megyei élvonal és a második vonal legjobbjait. Nem volt ez másképp ezúttal sem, az AutóCity megyei I. osztály legjobbjainak járó elismeréseket a Bölcskei SE és az FC Dunaföldvár rangadója előtt adtuk át. 

Az őszi idény szakmai díját a földváriak támadója, Egejuru Godslove érdemelte ki, míg a közönségdíjat, a TEOL.hu olvasóinak szavazatai alapján Hajdók Gábor, a bölcskeiek védője vehette át Rónai Gábor sportrovatvezetőtől. 

Egejuru Godslove hatszor szerepelt ősszel a megyei élvonal hétvégi válogatottjában a Tolnai Népújság hasábjain, így ő érdemelte ki az elsőséget, az egyformán öt szerepléssel büszkélkedő két dombóvári, Varga Bence és Tóth Máté, valamint két bölcskei, Rompos József és Hajdók Gábor előtt.

Goldslove akkor nyilatkozott is lapunknak, s úgy fogalmazott: nagyon boldog, hogy 36 évesen ilyen elismerésben lehetett része.

A cikkünket ide kattintva tudja elolvasni!

Hajdók Gábor nagy versenyben nyerte meg a közönségszavazást, 68.656 szavazattal, megelőzve a tamásiak kapusát, Kis Tamást, akire 63.494 voks érkezett. Itt a harmadik helyen az az Ágics Péter végzett 30.634 szavazattal, aki az előző idény tavaszi szezonjában már átvehette a közönségdíjat. 

A közönségszavazást összegző cikkünket itt találja, kattintson ide!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!