Simple Női Liga NB

2023.03.11. 18:02

Fontos pontokat szerzett a fővárosban a Szekszárdi WFC

Ezer Anna korai találatával a Szekszárdi WFC 1–0-ra győzött a Kelen SC otthonában, ezzel egy lépéssel közelebb került a bennmaradáshoz.

Berg Sándor

Fotó: Makovics Kornél

Fontos mérkőzéssel kezdte a tavaszi szezont Micskó Márk együttese, mely abban a reményben lépett pályára a szintén újonc Kelen vendégeként, hogy ha megszerzi a három pontot, fontos lépést tehet a bennmaradás kiharcolásáért.

A szoros mérkőzést a 17 éves Ezer Anna gólja döntötte el, a tolnai nevelésű fiatal pályafutása első gólját szerezte a felnőtt élvonalban. A szekszárdiaknál győztes mérkőzésen mutatkozott be a fehérorosz utánpótlás válogatott védő, Jelizaveta Hiba.

Simple Női Liga, 13. forduló
Kelen SC–Szekszárdi WFC 0–1 (0–1)
Budapest, v.: Hegyi E. (Gergely M., Frank V.)
Kelen: Bokros – Bederna, Végh D., Ónodi, Berencsi (Tóbik,), Ambach (Kerekes K.), Csutoros (Végh K.), Ramor, Bernhardt Barbara, Ács K., Bernhardt Bernadett. Edző: Kun István
Szekszárd: Janecz – Rozmis, Schell, Hiba, Csóka (Kágyi R.) – Hortobágyi, Kágyi K., Katona – Kiss G., Acsádi P., Ezer A. (Kovács Zs.). Edző: Micskó Márk
Gólszerző: Ezer A. (12.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!