Női NB I-es foci

2023.03.25. 16:35

Idegenben is hetet kapott a Ferencvárostól a Szekszárdi WFC

Két rövidzárlat elég volt, hogy a címvédő és listavezető Ferencváros 7–0-ra legyőzze a Szekszárdi WFC-t a női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.

B. S.

Csóka Pannáék most is hét gólt kaptak a címvédőtől

Fotó: Kiss Albert

Két kulcsemberük, az U17-es válogatottal Európa-bajnoki selejtezőtornán szereplő Acsádi Petra és Kágyi Kíra nélkül voltak kénytelenek elutazni a bajnokságot százszázalékos mérleggel vezető Ferencvároshoz a sárga-feketék, miután a fővárosiak játékos-edzője, Vágó Fanny nem ment bele a mérkőzés elhalasztásába. A Szekszárd végül a 19. percig állta a sarat, majd egy tízperces rövidzárlat miatt háromgólos hátrányban mehetett szünetre. Fordulás után is hősiesen védekeztek Micskó Márk fiataljai, de a hajrában egy újabb negyedórás kihagyással megismétlődött az őszi 7–0-s eredmény.

A szekszárdiak jövő szombaton 14 órakor a kupadöntős Puskás Akadémiát fogadják.

Simple Női Liga NB I, 15. forduló
Ferencváros–Szekszárdi WFC 7–0 (3–0)
Budapest, v.: Bálint K. (Nyeste, Jávorka)
Ferencváros: Bíró B. – Csigi E., Szabó V., Ott (Vágó F., a szünetben), Nagy V. (Garcia, a szünetben) – Fenyvesi (Barker, a szünetben), Németh D. (Túróczy, 63.), Papp L., Czellér, Csányi D. – Bradics. Játékos-edző: Vágó Fanny
Szekszárd: Janecz – Rozmis, Schell, Hiba, Kövesdi (Katona K., 79.) – Hortobágyi, Nádudvari, Kovács Zs. (Dombi, 86.) – Ezer (Nagy-Cseke V., 79.), Kágyi R. (Csóka, 63.), Kiss G. Edző: Micskó Márk
Gólszerzők: Csányi D. (19.), Szabó V. (22.), Papp L. (29.), Garcia (70.), Vágó F. (79.), Bradics (84.), Czellér (86.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!