Férfi kosárlabda NB II

2023.03.06. 12:26

Meglepő vereséget szenvedett a DKKE az egy sikerrel érkező MOGAAC-tól

Nem megy a dombóváriaknak, Szilágyi Tamás együttese sorozatban a harmadik meccsét veszítette el a férfi kosárlabda NB II-ben.

TEOL

A Nyugati csoportban szereplő Dombóvári Kosársuli KE ezúttal a MOGAAC csapatával szemben maradt alul hazai pályán, pedig a mindössze egy sikernél álló mosonmagyaróváriakkal szemben a biztos győzelmet kalkulálta mindenki. Bár sérülések és betegségek is nehezítették a dombóváriak munkáját az elmúlt napokban, a hazaiak vezetőedzője nem erre fogja a vereséget, sőt a találkozó után azt hangsúlyozta, hogy mindenképpen változtatniuk kell. 

„Hat vereségnél járunk, amelyből öt néhány pontos különbségű volt. Nagyon remélem, hogy a hiányzóink visszatérjenek és a szerencse is mellénk álljon végre. Igaz, ezért tenni is kell, de rajta leszünk! Következik a szombathelyiek elleni bajnoki, szeretnénk javítani!” – fogalmazott Szilágyi Tamás, a négy győzelemmel és hat vereséggel a tízcsapatos bajnokság hatodik helyén álló DKKE vezetőedzője. 

Férfi kosárlabda NB II, Nyugati csoport, 11. forduló
Dombóvári Kosársuli KE–MOGAAC 62–65 (13–17, 19–22, 16–16, 14–10)
Dombóvár, Vezette: Csallóközi G., Domokos B. Dombóvár: Takács A.11/9, Laufer G. 14/3, Kőnig R. 14, Barabás Á., Pölöske K. 10. Csere: Lép A. 8, Roósz R. 2, Katatics K., Monostori Á. 2, Kalocsa L. 1, Vincellér N.

A DKKE szombathelyiek elleni, idegenbeli bajnokija pénteken 18.30 órakor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!