Teol.hu videó

2023.03.18. 16:27

Öt gólig meg sem állt a teveliek ellen a Dunaföldvár (videó)

Az FC Dunaföldvár 5–0-ra legyőzte a Tevel Medosz SE-t az AutóCity megyei I. osztályú focibajnokság egyetlen szombati mérkőzésén. Győzelmével a földvári együttes élre állt a tabellán.

TEOL

Ötször ünnepelhettek gólt a dunaföldváriak

Fotó: Makovics Kornél

AutóCity megyei I. osztály, 17. forduló
FC Dunaföldvár–Tevel Medosz SE 5–0 (2–0)
Dunaföldvár, V: Vámosi A. (Álló T., Huszár Zs.). Dunaföldvár: Ivancsics – Kónya (Szedmák, 60.), Koszó (Hompót D., a szünetben), Csendes (Rabi, 75.), Kun – Dorogi (Gellén, 35.), Horváth A., Petnaházi – Puskás, Havasi, Márkvárt P. (Godslove, 60.). Vezetőedző: Varga Balázs. Tevel: Vecsei – Jákob, Reichert A., Kuti, Szolomájer Milán (Felföldi I., a szünetben), Keszthelyi – Gödör, Laták, Borda, Simon T. (Schiszler P., 79.) – Szentes M. Vezetőedző: Simon József. Gólszerzők: Havasi (33., 57.), Gellén (65., 67.), Petneházi (31.). 

A Bonyhád VLC–Bátaszék SE és a Kakasd SE–Bölcskei SE találkozókat vasárnap 15 órától játsszák. A fordulóban a Tamási 2009 FC és a Dombóvár FC szabadnapos. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!