Darts

2023.03.30. 14:32

Tartja első helyét a harmadik ligában a Dombóvári DE

Négy győzelemmel folytatta szereplését a Nemzeti Bajnokság III. osztályában szereplő Dombóvári Darts Egyesület.

TEOL

Nagyon jól haladnak céljaik elérése felé a dombóváriak

Fotó: Beküldött kép

A Gyeraj Attila, Lovas Bence, Regényi Zoltán, Tóth László, Valigura Ádám alkotta együttes a Malom DSE elsőszámú csapatát 9:2-re, a Dö-Mik DC második számú együttesét 9:4-re, a Vecsési SE elsőszámú gárdáját 9:8-ra, a Galgamenti DC SE-t 9:7-re verte. Ismét kiemelkedő teljesítményt nyújtott Valigura Ádám, aki két meccset is 8:8-as állásnál hozott a dombóváriak javára. Tizenkét találkozójából ráadásul tízet megnyert, amivel kulcszserepet vállalt a DDE remekléséből. Regényi Zoltán 9 győzelemmel és 5 vereséggel, Lovas Bence 7 győzelemmel és 4 vereséggel, Gyeraj Attila 6 győzelemmel és 8 vereséggel, Tóth László pedig 4 győzelemmel és 2 vereséggel zárta a hétvégét. 

A DDE ezzel a négy győzelemmel élen áll az 1. csoportban, holtversenyben a vecsésiek elsőszámú csapatával. A VSE elsőszámú csapata 9 meccséből 8 győzelemmel és 1 vereséggel, 16 ponttal áll, legaránya +37-es. A dombóváriak szintúgy 8 győzelemmel és 1 vereséggel, ugyancsak 16 egységgel állnak, nekik a legarányuk +31-es. A Galgamenti DC SE 6 győzelemmel, 3 vereséggel és 12 ponttal áll a harmadik helyen, mégpedig szintén +31-es legaránnyal. A bajnokság éppen a félidejénél tart, a dombóváriak célja továbbra is az, hogy ott maradjanak a első négy között, mert szeretnének megküzdeni a másodosztályba való feljutásért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!