Edzői értékelés

2023.03.26. 11:44

Ütközések nélkül nem tudunk sikeresek lenni – Micskó Márk

A lassú és tompa játék vezetett a Szekszárdi WFC hétgólos vereségéhez a Ferencváros otthonában, véli Micskó Márk vezetőedző.

Berg Sándor

Micskó Márk több agresszivitást vár csapatától a hátralévő hét mérkőzésen

Fotó: Kiss Albert

Két rövidzárlat elég volt, hogy a címvédő és listavezető Ferencváros 7–0-ra legyőzze a Szekszárdi WFC-t a női élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában.

„Gratulálunk a Ferencvárosnak, mert a mérkőzés minden elemében jobb volt nálunk, teljesen megérdemelt a győzelme, még ilyen arányban is. Nem voltunk olyan állapotban, mint a Győr ellen, sajnos lassúak, tompák voltunk. A 70. percig jól tartottunk magunkat, de onnantól egyre jobban elfogytunk. Tudtuk, hogy egy nagyon motivált és ezer fokon égő Fradi ellen lépünk pályára, aki egy pillanatig sem engedte ki az irányítást a kezéből. A mérkőzés minden elemében javulnunk kell, sajnos ütközés nélkül nem tudunk sikeresek lenni” – értékelte a mérkőzést Micskó Márk.

 A szekszárdiak vezetőedzője kitért a bajnokság hátralévő részére is.

„Túl vagyunk a két nagyágyún, innentől pedig hét döntő következik számunkra. Szeretnénk bennmaradni az első osztályban, de a többi mérkőzéseken ennél sokkal több kell. Innentől a szombati Puskás Akadémia elleni mérkőzés lebeg a szemünk előtt, ami semmivel sem lesz könnyebb a mostaninál, hiszen vendégeink pont a Ferencvárost ejtették ki a Magyar Kupa elődöntőjében. Bízom benne, hogy fel tudjuk venni a felcsútiakkal a versenyt és remélem, mindenki mindent megtesz, hogy sikeresek tudjunk lenni” – zárta a szakember.

A Szekszárd–Puskás Akadémia mérkőzést április 1-jén, szombaton 14 órakor rendezik.

Simple Női Liga NB I, 15. forduló
Ferencváros–Szekszárdi WFC 7–0 (3–0)
Budapest, v.: Bálint K. (Nyeste, Jávorka)
Ferencváros: Bíró B. – Csigi E., Szabó V., Ott (Vágó F., a szünetben), Nagy V. (Garcia, a szünetben) – Fenyvesi (Barker, a szünetben), Németh D. (Túróczy, 63.), Papp L., Czellér, Csányi D. – Bradics. Játékos-edző: Vágó Fanny
Szekszárd: Janecz – Rozmis, Schell, Hiba, Kövesdi (Katona K., 79.) – Hortobágyi, Nádudvari, Kovács Zs. (Dombi, 86.) – Ezer (Nagy-Cseke V., 79.), Kágyi R. (Csóka, 63.), Kiss G. Edző: Micskó Márk
Gólszerzők: Csányi D. (19.), Szabó V. (22.), Papp L. (29.), Garcia (70.), Vágó F. (79.), Bradics (84.), Czellér (86.)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!