Darts

2023.04.04. 07:46

A szekszárdi és dombóvári dartsosok mindent vittek a komlói versenyen

Két szekszárdi és két dombóvári versenyző végzett a dobogón a Dél-Dunántúl Ligasorozata harmadik fordulójának komlói versenyén.

R. G.

A komlói dobogósok: Regényi Zoltán (balról), Adorján Ádám, Haáz Gergő és Valigura Ádám

Fotó: Beküldött kép

A T20 Darts Club által rendezett megmérettetésena győzelmet az Alisca Darts fiatalja, Haáz Gergő szerezte meg, aki csapattársát, Adorján Ádámot győzte le a fináléban, mégpedig 4:1 arányban. A harmadik helyen a Dombóvári DE színeiben induló Regényi Zoltán és Valigura Ádám zárt. A ligabajnokság a mostani hétvégén Pécsett, a Mesterhármas DC által megrendezett versennyel folytatódik. 

Eredmények. A negyeddöntőben: Regényi Zoltán–Vadas Róbert 4:2, Haáz Gergő–Kádár Krisztián 4:2, Adorján Ádám–Fehér János 4:1, Valigura Ádám–Ferencik Roland 4:0. Az elődöntőben: Haáz Gergő–Regényi Zoltán 4:1, Adorján Ádám–Valigura Ádám 4:0. A döntőben: Haáz Gergő–Adorján Ádám 4:1. 

A  3. forduló végeredménye: 1. Haáz Gergő 32 pont, 2. Adorján Ádám 24 pont, 3. Regényi Zoltán 16, 4. Valigura Ádám 16 pont, 5. Fehér János (Alisca Darts) 12, ...9. Égner Attila (Paksi Darts Egyesület), Gyeraj Attila (Dombóvári DE), Juhász Ádám (Alisca Darts) 8-8 ponttal. 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!