Női kosárlabda NB I

2023.04.16. 07:57

Djokics Zseljko: „A rossz külső dobásaink pecsételték meg a sorsunkat”

Gyengén dobta a triplákat az Atomerőmű KSC Szekszárd a DVTK otthonában, így hiába uralta sokáig a meccset, a negyedik negyedben fordítottak a hazaiak.

TEOL

Djokics Zseljko, a KSC Szekszárd vezetőedzője

Fotó: Makovics Kornél

Tizennyolc kísérletéből mindössze egyszer talált be a KSC a triplavonalon túlról szombat este a DVTK-Hun-Therm otthonában, így hiába tartotta kézben nagyon sokáig az összecsapást a szekszárdi együttes, a végén a borsodiak örülhettek. 

„Jó mérkőzést játszott a két csapat. Igyekeztünk megfelelően felkészülni a piros-fehérekből, és ez sikerült is. A rossz külső dobásaink pecsételték meg a sorsunkat. A remek atmoszférához elismerésem mindkét csapat szurkolótáborának” – összegzett röviden Djokics Zseljko, a KSC vezetőedzője.

„Éreztem, hogy nem fogjuk jól kezdeni a mérkőzést, és sajnos igazam lett. A Szekszárd nagyon felkészült belőlünk, így roppant nehéz dolgunk volt az összecsapáson. A nagyszerű szurkolótáborunk támogatásával harcoltuk ki a győzelmet” – így Völgyi Péter, a diósgyőriek szakvezetője.

Mint arról beszámoltunk, a diósgyőriek a pazar napot kifogó, 30 ponttal és 19 lepattanóval záró Arella Guirantes vezérletével 64–60-ra nyerték a harmadik helyért zajló párharc első mérkőzését, így lépéselőnybe kerültek. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc szerdán 18 órától folytatódik a szekszárdi városi sportcsarnokban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!