NB III-as foci

2023.04.26. 19:27

Győzött, és bennmaradt az NB III-ban a Majosi SE!

Lőrinc Dániel és Budai Imre találatával a Majosi SE 2–0-ra legyőzte a Bánk-Dalnoki Labdarúgó Akadémiát, ezzel a völgységi klub meghosszabbította NB III-as tagságát.

TEOL

A Majosi SE (sötét mezben Kugli Ákos) jövőre is harmadosztályú csapat maradhat

Fotó: Makovics Kornél

Pazar sorozatot épített ki magának hazai pályán Kardos Ernő együttese, mely úgy fogadta a sereghajtót, hogy két és fél hónapja nem kapott ki otthon. A majosiak pedig úgy léptek pályára, hogy ha a négy győzelmet és egy döntetlent számláló széria újabb három ponttal gyarapodik, újoncként megvetik lábukat az NB III-ban. Ehhez az első félidő végén Lőrinc Dániel szezonbeli negyedik (majosiként harmadik) találatával kerültek egy lépéssel közelebb, a találkozó végén pedig Budai Imre biztosította be a völgységi sikert.

A világoszöldek vasárnap – immár tét nélkül – utaznak a listavezető Iváncsához.

NB III, Közép csoport, 34. forduló
Majosi SE–Bánk-Dalnoki LA 2–0 (1–0)
Majos, v.: Nyekita (Juhász L., Bán K.)
Majos: Vukman – Tratnyek, Pál A., Budai I. – Kugli, Hock, Nagy N. (Kovács L., 72.),  Rituper (Széles, 54.) – Lakatos-Lengyel (Kiss N., 88.), Pál M. (Lizák P., 72.), Lőrinc D. (Ledneczki, 88.). Edző: Kardos Ernő
Bánk-Dalnoki: Zima – Darabont, Petrezselyem, Rosta (Szentpéteri, a szünetben), Fellegi, Kócsa, Frey,  Török Á. (Haronisz, 72.), Sápi, Király O. (Márkus M., 88.), Hajdu I. Edző: Czuk Henrik
Gólszerző: Lőrinc D. (40.), Budai I. (84.)

A hétközi forduló másik két vármegyei érintettségű mérkőzésén a Szekszárdi UFC hajrában kapott góllal maradt alul Dabason, míg a Paksi FC II bár vezetett, de végül 2–1-re kikapott hazai pályán a PTE-PEAC-tól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!