NB III-as foci

2023.04.26. 19:13

Hajrában kapott góllal maradt alul Dabason a Szekszárdi UFC

Pont nélkül maradt a kiesés ellen küzdő Meton-FC Dabas SE otthonában a Szekszárdi UFC az NB III Közép csoport hétközi fordulójában.

B. S.

Kiszely Dominikék (sárga-feketében) pont nélkül maradtak

Fotó: Makovics Kornél

A kiesés veszélye már nem fenyegette a Szekszárdot, mely a régóta sérült Csernik Zsombor és Péter Antal után ezúttal a szintén támadó Horog Ádámra sem számíthatott, ráadásul az első félidő végén Budai Dávidot is le kellett cserélni. A szűk kerettel, kispadon csupa bevethető fiatallal a pontszerzés lehetett Turi Zsolt együttesének célja, de ez sem jött sikerült egy hajrában kapott gól miatt. A sárga-feketék vasárnap 17 órakor a dabasiakhoz hasonlóan a kiesés ellen menekülő Szolnokot fogadják.

NB III, Közép csoport, 34. forduló
Meton-FC Dabas SE–Szekszárdi UFC 1–0 (0–0)
Dabas, v.: Dombi O. (Holpár, Cseresznyák)
Dabas: Berta Cs. – Forgács A., Domokos B., Lettner, Pleszkán (Molnár Z., 92.), Majzik, Dudás D., Karcag (Zsigmond B., 68.), Fritz A., Földes, Csima (Erős, 58.). Edző: Tóth László
Szekszárd: Pomozi – Lajkó F., Arena, Fekete M., Béla D. – Gellér, Lékó (Zsákovics, 88.), Rácz Á., Budai D. (Péter D., 41.), Kiszely – Paksi
Edző: Turi Zsolt. 
Gólszerző: Pleszán (85.)

A hétközi forduló másik két vármegyei érintettségű mérkőzésén a Majosi SE 2–0-ra legyőzte a Bánk-Dalnoki LA-t, ezzel bennmaradt a harmadosztályban, míg a Paksi FC II bár vezetett, de végül 2–1-re kikapott hazai pályán a PTE-PEAC-tól. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!