NB III-as foci

2023.04.23. 20:10

Kikapott, de megőrizte NB III-as tagságát a Szekszárdi UFC

Már az első félidőben eldőlt, hogy nem sok esélye lesz a Szekszárdi UFC-nek a Hódmezővásárhely ellen, s végül 4–0-s vereséget szenvedett az NB III Közép csoport hétvégi fordulójában.

TEOL

Gellér Axel Koridon tavasszal először volt a kezdőcsapat tagja

Fotó: Mártonfai Dénes

Különböző célokért, de ugyanazért a három pontért lépett pályára mindkét csapat. A hazaiak győzelmük esetén bebiztosíthatták volna, hogy jövőre is az NB III-ban induljanak (bár vereség esetén is szinte borítékolható ez), míg a hódmezővásárhelyiek életben szerették volna tartani az aranyéremről szőtt álmukat. A papírforma nem borult, a gólokat a csongrád-csanádiak szerezték, így elvitték a három pontot.

Habár kikapott az UFC, ugyanígy járt Szolnokok a jelenleg 17. helyen álló Dabas is (0–4), így azzal az eredménnyel Turi Zsolt együttese nyáron sorozatban a 17. harmadosztályú szezonját kezdheti meg.

NB III, Közép csoport, 33. forduló
Szekszárdi UFC–Hódmezővásárhelyi FC 0–4 (0–3)
Szekszárd, v.: Horváth P. (Farkas G., Blum)
Szekszárd: Pomozi – Fekete M., Arena, Kiszely, Béla D. – Gellér, Rácz Á., Budai D. (Renczes, 86.), Zsákovics (Lékó, 68.), Péter D. (Kárpáti K., 86.) – Horog (Paksi, a szünetben). Edző: Turi Zsolt
Hódmezővásárhely: Deczki – Bogdán B. (Borbás M., 75.), Schildkraut (Barta N., 69.), Hunya (Orosz M., a szünetben), Bata, Szabó P., Zana, Zámbori, Juhász J., Hegedűs M. (Ondrejó, 61.), Rabecz (Zabari, a szünetben). Edző: Borbás Zsolt
Gólszerző: Rabecz (30., 37.), Bata (18.), Zabari (80.)

A szekszárdiak a hétközi fordulóban, szerdán a kiesés ellen menekülő Dabashoz látogatnak (17 óra).

A vasárnapi játéknap másik vármegyei érdekeltségű mérkőzésén a Paksi FC második csapata 2–1-re győzött Cegléden. A Majosi SE szabadnapos volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!