Asztalitenisz

2023.04.25. 07:35

Kizakisz Nikosz diákolimpiai ezüstérmes lett Kiskunfélegyházán

Kizakisz Nikolaosz legjobb Tolna vármegyei indulóként ezüstérmet nyert az asztaliteniszezők Kiskunfélegyházán megrendezett diákolimpiai döntőjében.

TEOL

Kizakisz Nikosz (jobbról a második) ezüstérmes lett az V.-VI. korcsoportban

Fotó: Beküldött kép

A Szekszárdi Garay János Gimnázium versenyzője az V.–VI. korcsoportosok vetélkedésében végzett az első helyen. Ugyanebben a korcsoportban, a lányoknál Brucker Lilla (Tolnai Szent István Katolikus Gimnázium) a hetedik helyen végzett. A III.–IV. korcsoportos fiúk között Vass Bertalan (Dombóvári Illyés Gyula Gimnázium) pedig nyolcadik lett. 

Az idei versenyre ezerrel több, összesen 4168 egyéni és csapatnevezés érkezett. Az összes korosztályt átölelő versenysorozat utolsó állomása idén is a kiskunfélegyházi sportcsarnok volt, ahol a három nap során 440 versenyző mérkőzött meg egyéniben és csapatban, a Bács-Kiskun Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület szervezésében – összegezte a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ).  
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!