Darts

2023.04.11. 11:22

Szekszárdi győztesnek tapsoltak a pécsi fordulóban

A szekszárdi Juhász Ádám nyerte meg a Magyar Darts Liga dél-dunántúli régiójának pécsi versenyét. Haáz Gergő bronzérmes lett, és összetettben az élre ugrott.

TEOL

Megint letették a névjegyüket a szekszárdi és a dombóvári dartsosok. A Mesterhármas DC szervezésében lebonyolított fordulóban két szekszárdi is felállhatott a dobogóra: Juhász Ádám nyert és 32 pontot szerzett, Haáz Gergő pedig harmadik lett, neki 16 pont jutott – utóbbi ezzel a szerepléssel élre állt a dél-dunántúli régió összetett versenyében. A Szekszárdi Sportközpont versenyzői közül Adorján Ádám ötödikként zárt. A Dombóvári Darts Egyesület Tóth László révén szintén egy bronzérmet tudhatott magáénak. Fürdős Krisztián az ötödik Regényi Zoltán és Valigura Ádám kilencedikként végzett. Regényi szép lassan egyre közelebb kerül a dobogóhoz, amely felé csütörtökön hazai környezetben tehet egy újabb lépést. 

Eredmények (Pécs)
A negyeddöntőben: Haáz Gergő–Böröczi Áron 4:1, Somogyi István–Adorján Ádám 4:2, Juhász Ádám–Fürdős Krisztián 4:0, Szabó István–Tóth László 0:4. Az elődöntőben: Haáz Gergő–Somogyi István 2:4, Juhász Ádám–Tóth László 4:3. A döntőben: Juhász Ádám–Somogyi István 4:3

Az összetett pontversenyben: 1. Haáz Gergő (Szekszárdi Sportközpont) 84 pont, 2. Kádár Krisztián (Pécsi Darts Club) 84 pont, 3. Adorján Ádám (Szekszárdi Sportközpont) 56 pont, 4. Regényi Zoltán (Dombóvári DE) 48 pont, 5. Vadas Róbert (Mesterhármas DC) 44 pont, 6. Juhász Ádám (Szekszárdi Sportközpont) 40 pont. 

Április 13-án, csütörtökön a Dombóvári DE lesz az újabb regionális forduló házigazdája. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!