Teol.hu podcast

2023.04.09. 13:59

Vajon kell-e tartania Szemerei Leventének a kenyai oroszlánoktól?

A Teol.hu hírportál podcast csatornájának legújabb adásában Szemerei Levente, a Szekszárdi Sportközpont atlétája beszél a múlt heti prágai maratonról, a kenyai edzőtáborról, a budapesti atlétikai világbajnokságról, és azt is elárulja, hogy jelenleg van-e barátnője.

R. G.

Szemerei Levente hosszútávfutó szemei előtt már a budapesti világbajnokság lebeg (Fotó: TEOL)

A Szekszárdi Sportközpont versenyzője, középtávfutója, most már inkább hosszútávfutója kiváló eredménysorral büszkélkedhet, hiszen sokszoros mezeifutó bajnok, volt magyar bajnok ötezer és tízezer méteren, tavaly megnyerte a Spar Budapest Maratont. Emellett több félmaratoni versenyen is indult, a Wizz Air Budapest Félmaratonon és Ljubljanában első, Splitben második helyen végzett. 

Rónai Gábor beszélgetett a bécsi maratonra készülő Szemerei Leventével (Fotó: TEOL)

Legutóbb pedig a prágai félmaratonon tette le a névjegyét, az igen erős mezőnyben a tizedik helyet sikerült megszereznie. Nagy dolog, hogy az európaiak különversenyében negyedik lett (az első hat között öt kenyai és egy ugandai futó végzett).

A Teol.hu legujabb podcast-adásában Szemerei Levente beszélt a kenyai edzőtáborról, kiderült, hogy kell-e tartania például oroszlánoktól, szót ejtett a budapesti atlétikai világbajnokságról, ahol szeretne rajthoz állni, és a beszélgetésből az is kiderül, hogy jelenleg van-e párkapcsolata, és mit szeret csinálni szabadidejében. 

A Szemerei Leventével készült beszélgetésünket alább hallgathatja meg.

Itt pedig a Teol.hu korábbi podcast-adásai között keresgélhet!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!