Kosárlabda

2023.05.09. 09:01

„Amit műveltünk a második félidőben, annak nincs köze a sporthoz!”

Jan Pavlik szerint ezzel a hozzáállással, amit a második félidőben tanúsítottak, csakis vereség lehetett a vége.

TEOL

Jan Pavlik csalódott volt játékosai hozzáállása miatt

Fotó: Máté Réka

Nem tudta lezárni a kilencedik helyért zajló párharcot az NB I/B Zöld csoportjában szereplő Atomerőmű KSE Bonyhád, amely 85–72-es vereséget szenvedett hétfőn este a székesfehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiától, így újabb meccs vár a felekre.

„Gratulálok a hazai csapatnak, mert amit műveltünk a második félidőben, nem azt mondom, hogy a kosárlabdához nincsen köze, hanem a sporthoz nincs köze! Nem várhatjuk az ellenféltől, hogy majd jön és odaadja nekünk a győzelmet – dühöngött Jan Pavlik, a völgységiek vezetőedzője. – Szerintem az első félidőben nagyon jól játszottunk, jó energiával és még beszéltünk is róla a félidőben, hogy ugyanígy kell folytatni a második félidőben, ha itt sikeresek akarunk lenni. Szerintem már benne volt a meccsben, hogy sikerül nyerni, de ahogy a fiúk hozzáálltak a második félidőhöz úgy gondolom, hogy megérdemelten kaptunk ki! Sajnálom, hogy így álnak hozzá a fiatalok, akiknek ez egy lehetőség, hogy nehezebb meccseket játszhassanak, mint például a junior bajnokságban. Ezen el kel kell gondolkodniuk!” – tette hozzá. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!