NB III-as foci

2023.05.21. 20:01

Az ág is húzta a paksi fiatalokat, akik vereséggel zárták a szezont

A Ferencváros II vendégeként 3–0-s vereséget szenvedett a Paksi FC második csapata az NB III Közép csoport utolsó fordulójában.

TEOL

Görög Gergőék a szerencse is elkerülte a Ferencváros otthonában

Fotó: Molnár Gyula

Szombaton a Debrecen ellen első élvonalbeli mérkőzését játszó Kaján Norbert Gábor és Tóth Alex, valamint a februárban a Sampdoriától kölcsönbe érkező Simone Trimboli és a 19 éves ghánai Shadirac Chyreme Say is bekerült a Ferencváros „csikócsapatának” kezdőjébe a Paks második gárdája ellen. Az atomvárosiaknak nem indult jól a mérkőzés, a 22. percben hátrányba kerültek, majd néhány perccel később Tamás Olivért kellett lehozni a pályáról, a félidőre pedig kétgólos hátránnyal mentek. A szünetben aztán a csereként beállt Nagy Máté is „kiszállt” a játékból, a paksiak pedig végül három góllal maradtak alul a fővárosban.

Kindl István együttese 11 győzelemmel, 10 döntetlennel és 13 vereséggel a legjobb tolnai csapatként a 11. helyen fejezte be a szezont.

NB III, Közép csoport, 38. forduló
Ferencváros II–Paksi FC II 3–0 (2–0)
Budapest, v.: Takács Á. (Piskóczi, Szilágyi Zs.)
Ferencváros II: Őri – Orosz M., Kaján (Ladányi, 64.), A. Mazzonetto (Juhász B., 80.), Lukács D., N. Mazzonetto, Almássy (Dhonata, 64.), Say, Trimboli (Pintér D., 80.), Tóth A., Pócsik (Tomasek, 87.). Edző: Korolovszky Gábor
Paks II: Simon B. – Görög G., Lorentz, Ádám D. (Máté Cs., 78.), Gregor – Pupp Z., Tamás O. (Nagy M., 26., Zoltán R., a szünetben), Horváth K. – Nagy R. (Palóka, 74.), Pesti Z., Ulbert (Skripek, 74.). Edző: Kindl István
Gólszerző: Pócsik (22.), Orosz M. (35.), N. Mazzonetto (86.)

A másik két vármegyei együttes közül a Majosi SE 4–1-re győzte le a ceglédieket, míg a Szekszárdi UFC kétgólos hátrányból fordítva 3–2-ra múlta felül a sereghajtó Bánk-Dalnokit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!