Férfi NB I/B-s kosárlabda

2023.05.02. 11:13

Az idény utolsó hazai mérkőzését játszanák a bonyhádi kosarasok

A székesfehérvári Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia együttesét fogadja ma az Atomerőmű KSE Bonyhád a 9. helyért kiírt párharc első mérkőzésén.

B. S.

Baki Sándor a márciusi mérkőzésen húzóembere volt a bonyhádiaknak

Fotó: Máté Réka

A szezon utolsó hazai mérkőzésére készül Jan Pavlik együttese, mert az azt jelentené, hogy csapata két összecsapás alatt lerendezné az akadémisták elleni párharcát. A bonyhádiaknak ehhez először hozniuk kell a hazai meccsüket, ami a két gárda alapszakaszmérkőzéséből kiindulva nem lesz könnyű. A márciusi találkozót nagyon rosszul kezdte a BKSE, de a második és az utolsó negyed játékával végül 82–78-ra behúzta a vendéglátó. A hazaiak szekerét akkor Baki Sándor (19 pont, 8 lepattanó), Pajor Dávid (19 pont, 4 lepattanó, 4 gólpassz) és Pupp Bence (14 pont, 9 gólpassz, 7 lepattanó) húzta. 

A székesfehérváriak az alsóházi rájátszás első körében a KTE-Duna Aszfalt U23-as csapatát győzték le két mérkőzésen, a Bonyhád három találkozón a nyíregyházaiakat ejtette ki a biztos bennmaradástól.

Férfi NB I/B, Zöld csoport, a 9. helyért
Atomerőmű KSE Bonyhád–Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia
Bonyhád, kedd, 18.30 óra. Vezeti: Radnóti Miklós, Farkas Péter Gábor, dr. Danka Péter

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!