Férfi NB I/B-s kosárlabda

2023.05.12. 11:08

Hazai pályán búcsúzik ma el a szezontól az Atomerőmű KSE Bonyhád

Utolsó mérkőzését játssza a 2022/2023-as szezonban az Atomerőmű KSE Bonyhád férfi kosárcsapata, mely az NB I/B Zöld csoport 9. helyéért kiírt utolsó találkozóján a Dávid Kornél KA-t fogadja.

TEOL

Pavlik Botond a két mérkőzésen 10 pontot átlagolt

Fotó: Máté Réka

Hosszú és viszontagságos idény végére tesz ma este pontot Jan Pavlik együttese. A szezonzárás egyben egy korszak lezárása is lesz a szakembernél, aki közel húsz év után távozik Atomerőmű SE-től, így a bonyhádi csapattól is. Mindezt egy bajnoki 9. helyezéssel tenné meg, ehhez pedig a völgységieknek hazai pályán ismét le kell győzniük a Dávid Kornél KA-t. 

Az év során a hazai pályában bízhattak Tömösváry Mátéék, akik a nyolc alapszakaszgyőzelméből hetet otthon szerzett meg. Közte volt a székesfehérváriak elleni is, igaz, a 82–78-as siker ugyanolyan szoros volt, mint a helyosztó első találkozója, amit „szűken” nyertek meg (73–70). A párharc második mérkőzésén hétfőn jól kezdett a Bonyhád, a nagyszünetben tíz ponttal vezetett, a második félidőben viszont teljesen szétesett a játéka. Az biztos, hogy még egyszer nem követheti el ugyanazt a hibát a csapat, mert több javítási lehetősége nem lesz.

Férfi NB I/B, Zöld csoport, a 9. helyért, 3. mérkőzés
Atomerőmű KSE Bonyhád–Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia
Bonyhád, péntek, 17 óra. Vezeti: Földi L., Téczely, Fodor S.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!