Férfi kosárlabda NB I

2023.05.18. 08:58

„Nem ledomináltak minket, hanem a guruló labdákat szedte össze ellenfelünk” – Csirke Ferenc

Csirke Ferenc szerint nem dominálta le őket a Szeged, csak a lecsorgó labdákat szedték jobban a hazaiak.

TEOL

Paul Atkinson J. (jobbról) hasznosan játszott, amíg meg nem sérült

Fotó: Gemes Sandor

Először kapott ki az idényben a szegediektől az Atomerőmű SE, amely szerdán este 95–74-re maradt alul a Tisza-partján. A paksiak igencsak tartalékosan álltak fel, Kovács Ákos mellett Eilingsfeld János és Milos Grubor sem játszott. 

„Jól kezdtük a meccset, extrán dobtunk, nem is tudom, mikor dobtunk így az első negyedben – összegzett Csirke Ferenc, a paksiak vezetőedzője. – Később a Szeged elkezdte szedni a támadólepattanókat, amiben a legjobb volt az alapszakaszban, 16 pontot kaptunk támadólepattanók után az első félidőben. Nem ledomináltak minket, hanem a guruló labdákat szedte össze ellenfelünk, így pedig fájóbb, mert ezeket a labdákat össze kell szedni, bármekkorák vagyunk. Paul Atkinson is megsérült, a második félidőre elfogytunk fizikálisan, a Szeged pedig elkezdett extrán dobni, a támadólepattanók mellett ez okozta együttesen a nagyobb különbséget. Az utolsó hazai meccsünket szeretnénk megnyerni az Oroszlány ellen, remélem, legalább a most pályára lépő játékosok közül mindenki egészséges lesz” – tette hozzá a szakember. 

A paksiak OSE Lions elleni összecsapása szombaton 18 órakor kezdődik a Gesztenyés úton. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!