Szállj el Kismadár

2023.06.08. 07:26

Erdei Zsolt hétfőn leruccan Szekszárdra egyet bunyózni

Erdei Zsolttal bunyózhatnak a szekszárdi fiatalok. Madár hétfőn reggel tíz órára érkezik, s a városi sportcsarnokban húz majd kesztyűt.

R. G.

Erdei Zsolt Szekszárdon is felveszi majd a kesztyűt

Fotó: Pusztai Sándor

Halász Gábor mindent megtesz a szekszárdi ökölvívás népszerűsítéséért, népszerűbbé tételéért. Amikor még aktívan bunyózott, az eredményeivel hívta fel magára és klubjára a figyelmet, most pedig, hogy visszavonult, másképp próbálja fókuszba állítani az Unio Box Teamet. 

Egyre több gyerek kezdett el bokszolni, ami Halász szerint örömteli, de várják, hogy jöjjenek még többen, ezért is hívta meg most Erdei Zsoltot, aki egyből boldogan mondott igent a felkérésre. Madár nemcsak látogatóba érkezik, bokszkesztyűt húz, ringbe lép, bárki kiállhat ellene.

„Erdei Zsolt meghívásával is szeretnénk jelezni, hogy élünk, hogy vagyunk, hogy dolgozunk, hogy vannak tehetséges gyermekeink és jó eredményeink, és ez a jövőben is így lesz” – mondta Halász Gábor, akit a Tolna vármegyei sportszeretők 2022-ben az év legjobb férfi sportolójának választottak.

A 49 éves, amatőrként olimpiai bronzérmes, világbajnok, Európa-bajnok Erdei profi pályafutása során 35 meccset vívott, mérlege 34 győzelem és mindössze egyetlen vereség. Profi karrierje nagy részét az Univerzum Box Promotionnál töltötte, s öt évig volt a WBO félnehézsúlyú világbajnoka. 

Három évig ő volt a Magyar Ökölvívó Szövetség elnöke. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!