Labdarúgás

2023.06.05. 18:00

Kovács Erik a tavasz játékosa szerint remek visszajelzése ez a díj a befektetett munkának

Kovács Erik, az AutóCity megyei I. osztály tavaszi idényének legjobbja azt mondja, remek visszajelzése ez a díj a befektetett munkájának.

R. G.

Kovács Erik (pirosban) bizonyult a tavaszi szezon legjobbjának

Fotó: Makovics Kornél

– Engedje meg, hogy elsőként gratuláljak!
– Mihez is? – kérdezett vissza Kovács Erik, a bölcskeiek futballistája, akit vasárnap délután hívtunk fel a hírrel, miszerint ő lett a tavaszi szezon legjobbja az AutóCity megyei I. osztályú focibajnokságban.

– Úgy hallom a hangján, hogy meglepődött!
– Valóban így van, meglepetésként ért a hír, ugyanakkor jó érzéssel tölt el, hogy az enyém ez az elismerés. 

– Mit jelent önnek?
– Nagyon sokat, mert remek visszajelzése annak a munkának, amit ebbe a szezonba, jelen esetben a tavaszi idénybe beletettem.

– Remek félévet futott, edzője, Farsang János is dicsérte, ráadásul visszanéztem az adatbankban, soha nem lőtt öt gólt egy idényben...
– Jómagam is úgy érzem, hogy jól sikerült, ha visszatekintek az idényre, elégedett lehetek. Csupán amiatt van hiányérzetem, hogy a csapattal nem tudtuk megcsípni a dobogót, amit célként kitűztünk maguk elé az idény előtt. Sajnos a bajnokság eleje nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, pedig ez a csapat sokkal többre hivatott. Örülök az öt gólomnak, de nem ez minősíti a teljesítményemet. 

– Egy majosi kitérő után igazolt két éve Bölcskére, hogy érzi magát?
– Nagyszerűen! Egy fantasztikus csapatban játszhatok, egy kiváló közösségnek lehetek a tagja, ráadásul egy párját ritkító szurkolótábor áll mögöttünk. 

– A szavaiból azt veszem ki, hogy Bölcskén tervez...
– Mindenképpen! Nincs okom váltani, meg aztán szeretnék a csapattal az új bajnokságban emlékezeteset alkotni és magamból kihozni a legtöbbet. Az elismerés miatt még egy lapáttal rá is kell tennem.

– Milyennek látja a tolnai bajnokság színvonalát?
– Úgy gondolom, hogy eléggé jó színvonalú a bajnokságunk. Több olyan csapat is van, amelyik minden hétvégén képes kimagaslóan teljesíteni, ez az idénynek is jót tett és a bajnokság végkimenetelében is meglátszott. 

Hírportálunk már keresi a tavaszi szezon közönségdíjasát!

A szavazást ebben a cikkünkben találja!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!