A felépülés útján

2023.06.09. 11:24

Már a csapattal kezdheti meg a felkészülést a Paksi FC alapembere

Jól haladt a felépülése Lenzsér Bencének, aki még az őszi szezonban szenvedett térdszalagszakadást.

TEOL

Lenzsér Bence (24) készen áll a visszatérésre

Fotó: Török Attila

Nyolcadik szezonját töltötte a legmagasabb osztályban Lenzsér Bence, de még nem kellet ilyen hosszú időt kihagynia sérülés miatt, mint a mögöttünk hagyott idényben. A paksiak 27 éves középhátvédje október közepén egy edzésen esett rosszul, aminek következtében elszakadt jobb lábában a térdszalag. A jól sikerült műtét után a zöld-fehérek alapembere megkezdhette rehabilitációját, a következő évadra való felkészülést pedig már a többiekkel együtt kezdheti meg.

„Az elmúlt hónap igazán jól alakult, a szezon végén fokozatosan csatlakoztam a csapathoz, először még külön, majd kontaktmentesen, az utolsó héten pedig szinte már mindent a társakkal együtt csináltam. Jól alakult a rehabilitáció, izomerőben úgy érzem, megvagyok, de most sokat kell lazítanom és nyújtanom. Még egy kicsit feszesek a térdem körüli izmok, ami miatt nehezebben tudom hajlítani, de a következő három hétben ez is kijavítható. A nyári szünetet tehát végig kell melóznom, hogy aztán a felkészülés kezdetére százszázalékos legyek” – fogalmazott a klub honlapján a mind a 178 NB I-es meccsét paksi színekben teljesítő Lenzsér Bence.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!