Felkészülési mérkőzés

2023.09.26. 08:18

Hullámzó teljesítménnyel verte a kozármislenyieket a Bonyhád

A Kovács Balázs irányította Bonyhádi KSE felkészülési mérkőzésen 84–80-ra legyőzte a kozármislenyieket.

Teol.hu

Baki Sándor (labdával) 32 ponttal zárta a felkészülési mérkőzést

Fotó: Máté Réka

Az első negyedben két számjegyű különbséget dolgoztak ki a völgységiek, de a második játékrészben védekezést váltott a Kozármisleny és átvette a vezetést. A nagyszünet után 11–4-es kezdéssel visszavették a vezetést a hazaiak, akik onnan nem is engedték ki kezükből az irányítást. 

„Zóna ellen nehezen tudtunk eredményesen támadni, rossz döntéseket hoztunk és lassan járt a labda. Hozzátartozik, hogy két edzés volt, amin gyakoroltuk a zóna elleni támadást. A második félidőre rendeztük a fejekben, hogy mit kéne csinálni és újra tíz pont feletti különbséget tudtunk kialakítani. Látszik, hogy sokat kell még javulnunk minden téren, de idő kell, hogy összecsiszolódjon a társaság. Szűk két hetünk van a bajnokság kezdetéig, próbálunk minél többet kihozni magunkból” – fogalmazott Kovács Balázs, a bonyhádiak vezetőedzője.

Felkészülési mérkőzés
Bonyhádi KSE–NEO Sport-Kozármisleny 84–80 (27–20, 10–23, 30–15, 17–22)
Bonyhád, v.: Domokos B., Nagy V.
Bonyhád: Baki 32/12, Pechár Cs. 9/9, Dávid R. 8, Fazekas V. 6, Szegedi 9/3. Csere: Pechár P. 9/9, Rippert 9/9, Solymár 2, Széplaki, Hauck, Borsos K., Szőts, Villányi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!