Kosárlabda

2024.06.23. 08:34

Sokszoros válogatott kosaras is mezt húzott a Bodri Ballon (galériával)

Közel kétszázan pattogtatták a labdát az idei Bodri Ballon, köztük korábbi, jelenlegi és talán jövőbeli NB I-es játékosok.

Berg Sándor

Színvonalra idén sem volt panasz a Bodri Birtokon megrendezett kosárlabda dzsemborin, amit egyrészt jól bizonyít, hogy már jóval a nevezési határidő előtt sikerült elérni a tavalyi létszámot, másrészt egykori és jelenlegi aktív kosárlabdázó is nevezett a Bodri Ballra. A nyolc korcsoportban összesen negyvenhárom csapat közel kétszáz sportolója versengett, tájékoztatta portálunkat Barbarics Gergely, a szervező Fuss Bor Szóda Egyesület alelnöke.

Közel kétszázan mozogtak az idei Bodri Ballon
Közel kétszázan mozogtak az idei Bodri Ballon
Fotó: Mártonfai Dénes

Az 1990-2000 fiú kategóriában a Nem tudom Tesó! csapata diadalmaskodott, keretében az Atomerőmű SE-ben is megfordult Kis Raullal, Kalmár Viktorral, Szalai Milánnal, valamint Horváth Benedekkel. A 34+ férfiak versenyét a „régi helyiek” nyerték Juhász Gáborral, Keresztes Tamással, Kaveczki Gergellyel és Császár Bélával. 

A Tarr KSC Szekszárd fiataljai két első és egy második helyet hoztak el a harmadik alkalommal megrendezett Bodri Ballról. A 2008-2009-es születésű Csapó Szófia, Kollár Lilla, Nyári Döníz, Rácz Nóra összeállítású négyes felnőtt csapatokkal is összecsapva az első helyen végzett, ahogy a legkisebbek versenyében (2012. január 1. után születettek) Fajszi Zselyke, Häckl Lotti, Misóczki Maja és Szabó Panni – csak fiúcsapatokkal megmérkőzve – is sikerült az első helyen végezniük. A Makovics Nóra, Pomsár Anna, Szabó Dorka, Pozsonyi Kírával kvartett a 2010-2011 között születettek versenyében egyetlen lánycsapatként a második helyet szerezte meg.

A korábbi 40-szeres válogatott Góbi Henrik, aki aktív pályafutása során megfordult Szolnokon, Kaposváron, a MAFC-nál és az Albacomp-nál (utóbbival magyar bajnok és CEBL-kupagyőztes is volt), lányával és fiával, kiegészülve a szekszárdi Gyarmati Mátéval, megnyerte a vegyes csapatversenyt.

A III. Bodri Ball győztesei
2012 után születettek: Besties
2010-2011 fiú: Dzsoni el Triple
2008-2009 fiú: B.B Kings
2001-2005 fiú: Atom-Manók
1990-2000 fiú: Nem tudom Tesó!
34 + lány: Girlpower
34 + férfi: J.B.K.K
Vegyes: Trógersz

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!