Foci-Eb

2024.06.14. 09:11

Európa-bajnokság: több városban is szurkolói sátor várja a drukkereket

Este élettel telik meg a szekszárdi Garay tér lábánál felállított óriás sátor, ahol nyomon lehet majd követni a labdarúgó-Európa-bajnokság mérkőzései. Dombóváron és Pakson is várják a drukkereket közös meccsnézésre.

Teol.hu

Szekszárdon a Garay téren lehet majd nyomon követni az Európa-bajnokság eseményeit

A Babits Mihály Kulturális Központ szervezésében Szekszárdon egy 7x22 méteres fedett szurkolói terasz óvja majd az Európa-bajnokság eseményeit figyelemmel követő látogatókat az időjárás viszontagságaitól, ami alá harminc sörasztalt helyeznek ki. Ezek közel háromszáz embernek biztosítanak helyet, ami igény szerint akár ötszázra is bővíthető lesz. A szervezők a szurkoláshoz elengedhetetlen kellékekre is gondoltak, a bőséges kínálatban üdítőkkel, röviditalokkal és csapolt sörökkel, valamint a hozzá passzoló pereccel, popcornnal, pizzákkal és szendvicsekkel várják a Garay térre látogatókat. 

Szekszárdon a Garay téren lehet majd nyomon követni az Európa-bajnokság eseményeit
Szekszárdon a Garay téren lehet majd nyomon követni az Európa-bajnokság eseményeit

Dombóváron az önkormányzati hivatal mögötti parkolóban állítják fel a szurkolói sátrat (hétköznapokon 17.30-tól, hétvégenként 14.30-tól várja a drukkereket), Pakson pedig a Csengey Dénes Kulturális Központban kivetítőn lehet majd figyelemmel követni a kontinenstorna eseményeit. Itt az Eb-döntővel nem ér véget az élő közvetítések sorozata, az érdeklődők a július 26-án kezdődő párizsi olimpiát is figyelemmel követhetik az Atom tér szomszédságában. Az ötkarikás játékokon két paksiért már biztosan szoríthatunk, Pupp Réka 52, Gercsák Szabina pedig 70 kilogrammban lép majd tatamira a cselgáncs sportágban. 

Visszakanyarodva a labdarúgó-Európa-bajnokságra. A kontinenstornán ötvenegy mérkőzést játszanak majd le, a döntőre július 14-én kerül sor a berlini Olimpiai Stadionban. A sorrendben a tizenhetedik Eb-n huszonnégy válogatott vesz részt, köztük – sorozatban harmadszor – a magyar nemzeti csapat is ott lesz. A nyitómérkőzést ma 21 órakor a házigazda németek játsszák Skóciával, a következő tizenkét napban többségben három találkozót (15, 18 és 21 órai kezdettel) rendeznek. A magyar válogatott szombaton 15 órakor Svájccal, június 19-én Németországgal (18 óra), négy nappal később Skóciával találkozik (21 óra).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!