Labdarúgás

2024.06.18. 06:00

Keressük a közönségdíjast – itt szavazhat!

Hétfőn este kihirdettük a vármegyei I. osztályú focibajnokság álomcsapatát, a szakmai díjas a dombóvári Jenei Bálint lett. Mától pedig már lehet szavazni a közönségdíjasra.

Teol.hu

Három-három dombóvári és bonyhádi, két bátaszéki, egy nagymányoki, egy bölcskei és egy kakasdi futballista került be a 2024-es vármegyei I. osztályú focibajnokság álomtizenegyébe. A szakmai díjat a gólkirályi címet is megszerző dombóvári Jenei Bálint érdemelte ki, most Önökön, az olvasókon a sor, hogy eldöntsék, kié legyen a közönségdíj. Tíz játékosra lehet szavazni, mostantól vasárnap 18 óráig. A győztest a szakmai díjassal együtt a Tolnai Népújság szerkesztőségében díjazzuk majd! Szavazásra fel, hajrá!

A szakmai díjas mellett minden évben egy közönségdíjast is választunk. Most Önökön a sor, hogy eldöntsék, az idény válogatottjába bekerült játékosok közül ki nyújtotta a legjobb teljesítményt. Szavazni június 23., vasárnap 18 óráig lehet.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!