Szavazás

2024.06.30. 18:26

A faddi Szabó Béla lett a közönségdíjas

A Faddi SE támadója, Szabó Béla kapta a legtöbb szavazatot olvasóinktól, így a 20 esztendős játékos lett a Tolna Vármegyei II. osztályú focibajnokság tavaszi idényének közönségdíjasa.

Berg Sándor

Szabó Béla 448 vokssal, a szavazatok negyvennégy százalékával érdemelte ki a közönségdíjat, megelőzve a bajnok Tolna VFC balhátvédjét, Schmidt Ferencet (275 szavazat) és csapattársát, Borda Gergőt (125 szavazat). A faddiak fiatalja alapembere volt a Szőcs Richárd trenírozta gárdának, hiszen mind a 12 bajnokin pályára lépett, sőt mindegyiken a kezdőcsapat tagja volt és öt találatával házi gólkirály lett az ötödik helyen végzett, de ősszel a Mol Magyar Kupa főtábláján bizonyító gárdának.

Szabó Béla a szavazatok 44 százalékával nyerte meg a közönségdíjat
Szabó Béla a szavazatok 44 százalékával nyerte meg a közönségdíjat
Fotó: Kiss Albert

A vármegyei II. osztályú bajnokság szakmai díját a tengelici Pilisi Patrik érdemelte ki. A bronzérmes csapat védőjével készített interjúkat itt olvashatja.

Ahogy azt olvasóink megszokhatták, nemcsak a másodosztályban hirdettünk szakmai és közönségdíjat, de a vármegyei élvonalban is. Ott előbbi elismerést a dombóvári Jenei Bálint kapta, míg utóbbi díjban a bonyhádi Sásdi András részesült.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!