Labdarúgás

2024.06.25. 06:00

Keressük a vármegyei II. osztály közönségdíjasát – itt szavazhat!

Hétfőn este kihirdettük a vármegyei II. osztályú focibajnokság álomcsapatát, a szakmai díjas a tengelici Pilisi Patrik lett. Mától pedig már lehet szavazni a közönségdíjasra.

Teol.hu

Három-három tolnai és kisdorogi, két-két tengelici és teveli, illetve egy faddi futballista került be a 2024-es vármegyei II. osztályú focibajnokság álomtizenegyébe. A szakmai díjat a tengelici Pilisi Patrik érdemelte ki, most Önökön, az olvasókon a sor, hogy eldöntsék, kié legyen a közönségdíj. 

Induljon a szavazás! – olvasóinknak vasárnapig lesz lehetőségük voksolni
Induljon a szavazás! – olvasóinknak vasárnapig lesz lehetőségük voksolni
Forrás: illusztráció

Tíz játékosra lehet szavazni, mostantól vasárnap 18 óráig. A győztest a szakmai díjassal együtt a Tolnai Népújság szerkesztőségében díjazzuk majd! Szavazásra fel, hajrá!

A szakmai díjas mellett minden évben egy közönségdíjast is választunk. Most Önökön a sor, hogy eldöntsék, az idény válogatottjába bekerült játékosok közül ki nyújtotta a legjobb teljesítményt. Szavazni június 30., vasárnap 18 óráig lehet.

A vármegyei I. osztályban a közönségszavazást a bonyhádi Sásdi András nyerte!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!