Teol.hu videó

2024.07.11. 14:23

Igazi európai kupamérkőzésre számít a Corvinul vezetőedzője (videó)

Egy nagyon összetartó, összeforrt gárdával állnak szemben, ugyanakkor nekik is megvannak a jó tulajdonságaik. Ezt mondta Florin Maxim, a Corvinul Hunodeara vezetőedzője a csapat szerda esti sajtótájékoztatóján.

Teol.hu

Igazi európai kupamérkőzésre számít a Corvinul vezetőedzője

Fotó: Molnár Gyula

A sajtótájékoztatón Orbán Attila, a Tolna Vármegyei Közgyűlés alelnöke tolmácsolta a románok gondolatait. 

„Egy igazi európai mérkőzésre számítunk. Tudjuk, hogy egy jó csapat ellen lépünk pályára, akik jó formában vannak. Egy nagyon összetartó, összeforrt gárdával állunk szemben, ugyanakkor nekünk is megvannak a jó tulajdonságaink. A mi klubunk egy felívelő időszakban van, ellenfelünknek egészen más a történelme. Ami Paksot illeti, meglepett bennünket, mikor a kupadöntőben a Ferencváros ellen emberhátrányban sem ingott meg. Talpon maradtak, ami hatalmas kitartásra és szívósságra utal, ezt a helyén kell kezelnünk” – nyilatkozta a Corvinul vezetőedzője. 

„Nagy elvárásaink vannak a mérkőzéssel kapcsolatosan. Volt időnk, így sokat készültünk a találkozóra, tudjuk, mire vagyunk képesek, egy igazán jó összecsapásra számítunk. Látjuk, tudjuk, erős ellenféllel nézünk szembe, kilencven perc után kiderül, mire vagyunk képesek a Paks ellen. Az elmúlt időszakban minőségben sokat fejlődtünk, így reméljük, kiváló találkozót játszunk” – tekintett előre Alexandru Neacsa, a Corvinul csapatkapitánya.

A Paksi FC–Corvinul Hunodeara összecsapás csütörtökön 19 órakor kezdődik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!