Nyitrai Noel háromszoros Szolnok Kupa bajnok

2024.07.04. 13:00

Megcsinálta a mesterhármast a bonyhádi karatés

Levelet kaptunk a Bonyhádi Oyama Karate SE-től, amelyben nagyszerű eredményekről számolnak be.

Teol.hu

Nyitrai Noel és Beck Flórián a jól megérdemelt kupákkal (Beküldött kép)

Alább közöljük a beszámolót:

„Furkó Kálmán emlékére harmadik alkalommal rendeztek nyílt nemzetközi bajnokságot Szolnokon, mely sportágunk berkein belül igen nívós rendezvénynek számít. A versenyen Egyesületünket és Bonyhád Városát két versenyző képviselte: Nyitrai Noel és Beck Flórián. Az előző két alkalom után, Noel harmadjára is, már ifjúsági korcsoportban és egy súlycsoporttal feljebb (a tíz kilogrammal nehezebbek között) is képes volt megvédeni a címét.

Flóri idei legösszeszedettebb technikai színvonalát villantotta fel, mely a harmadik helyhez volt elegendő.

Noel ezzel a versennyel úgy zárta a 2023-2024. edzésév versenyidőszakát, hogy amin részt vett, azt mind magabiztosan megnyerte: országos bajnokságok, magyar bajnokság, diákolimpia, Görög Open, és most a Szolnok Kupa. Korcsoportjában hazánk legjobb és legeredményesebb versenyzőjévé érett, nemzetközi vonatkozásban pedig a kontinens egyik legkiválóbb és elismert bajnokává vált.

Kiemelt örömmel ajánljuk figyelmébe ezen tény adatokat mindazoknak, akik az elmúlt években nem hittek bennünk, s szakmai irányelveinknek és számos alkalommal nemhogy segítették, mindinkább hátráltatták munkánkat. Mindazoknak viszont, akik bármilyen formában bizalmat adtak, hittek bennünk, segítettek minket, illetve akikre bizton számíthattunk, szívből és őszintén köszönjük, mindazt, amit kaptunk. Jó érzés azt megszolgálni.

Ma büszkén kimondható és kitörölhetetlen tényekkel igazolható: a bonyhádi Völgységi Harcosok szakmai műhelye nem csupán hazai szinten bizonyított, hanem élen jár, jegyzi őket a szakma.

Pár hét aktív pihenő következik, majd augusztus 14-től nyári edzőtáborunkban újra nekikezdünk a 2024/2025. edzésév versenyidőszakának tudatos felépítéséhez.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!