kézilabda

2017.12.13. 08:54

A dobogón telelnek a hőgyészi kézisek

Az első félidőben védekezésben, támadásban és kapusteljesítményben is felvette a harcot a Hőgyész az élvonalbeli Csurgóból megerősített nagykanizsaiak ellen.

Berg Sándor, illusztráció: Shutterstock

Férfi NB II., Dél-nyugati csoport, 11. forduló: Nagykanizsai Izzó SE–Hőgyészi SC 30–24 (13–14). Csurgó, 80 néző. V: Kóbor, Tasnádi.

Hőgyész: Molnár B. – Teimel 2, Vald, Vojkovics Gy. 4 (1), GADÁNYI 5 (1), Vojkovics I. 3, Szabó T. 4. Csere: Hudra, Farkas (kapusok), Ányos, Héger 1 (1), Krémer, Pap, Morva, Nyitrai 4, Debreczeni 1. Edző: Barabás Lajos.

Hetesek: 4/3, illetve 6/3.

Kiállítások: 2+piros lap, illetve 6 perc.

Jól kezdte idei utolsó bajnokiját a Hőgyész, amely védekezésben, támadásban és kapusteljesítményben is felvette a harcot és jó meccset játszott az élvonalbeli Csurgóból megerősített nagykanizsaiak ellen. A második félidőben sokáig őrizték az egygólos előnyüket, de a mérkőzés előrehaladtával kijött az állóképességbeli különbség a két csapat között. Habár a hatgólos különbség soknak tűnik, két perccel a vége előtt még csak kettővel ment a nagykanizsai egylet. A hajrában Barabás Lajos csapata erőltette a gyors támadásbefejezéseket, kevés sikerrel, így alakult ki a végeredmény. Ifi: 31–21.

Barabás Lajos: – A második félidő második felében látszott, hogy a hazaiak heti háromszor edzenek, jobban is bírták a végjátékot. Ilyen komoly meccseken nem szabad ennyit hibáznunk. Összességében elégedett vagyok, tavasszal viszont nem fér bele négy vereség, különben lemondhatunk a dobogóról.

A tavaszi szezon februárban kezdődik, első meccsüket a PEAC ellen játsszák Vojkovicsék.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!