kézilabda

2018.05.15. 19:31

A Hőgyész győztes meccsel búcsúzott

Berg Sándor

Férfi NB II, Dél-nyugati csoport, 22. forduló

Hőgyészi SC–Nagykanizsai Izzó SE 30–27 (15–14). Tamási, 120 néző. Vezette: Bujdosó, Horváth V. Hőgyész: MOLNÁR B. – SIPOS M. 5, Vald 6, Vojkovics Gy. 3 (2), Szabó T. 5, Gadányi 1, Vojkovics I. 6. Csere: Ányos 3, Debreczeni, Héger, Krémer, Pap B. 1, Teimel M., Balaskó. Edző: Bán Tamás.

Hetesek: 3/2, ill. 2/0.

Kiállítások: 4, ill. 6 perc.

Az ezüstérmes Nagykanizsát fogadta a legalább egy pontra hajtó Hőgyész, amelynek ennyi kellett a negyedik helyéhez.

Hiányzott a hazaiaktól Nyitrai Miklós és az ő távoli góljai, akinek távollétét egy tétre menő mérkőzésen jobban megérezte volna a csapat. Nélküle viszont, ha szenvedett és küszködött is, de tudott annyira jól játszani a Hőgyész, hogy végig vezetve győzelemmel biztosítsa be negyedik helyét.

Bán Tamás: – A korábbi évek legerősebb bajnokságán vagyunk túl. Gratulálok a játékosoknak a győzelemért és az elvégzett munkáért. A szurkolóknak pedig a támogatásukat köszönöm.

A házi góllövőlistán Nyitrai Miklós végzett az élen 100 góllal (összesítésben a 16. helyen zárt), őt a Vojkovics-testvérek követik, István 95, Gyula 89 találattal.

Az ifisták 39–24-es vereséggel és a hetedik helyen zárták a szezont. A bajnokság gólkirálya a hőgyészi Lőrincz Szabolcs lett 231 góllal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!