Atomerőmű KSC Szekszárd

2018.08.09. 21:09

A klubhoz tartozást erősíti a KSC-tábor

Évek óta hagyomány, hogy egy hétig a bonyhádi Petőfi-gimnáziumban táboroznak az Atomerőmű KSC Szekszárd fiataljai. Idén, első alkalommal az óvodások is a „csapattal” tarthattak.

Rónai Gábor

Fotó: Makovics Kornél

Szabó Noémi lapunknak elmondta, a legkisebbek ugyanúgy élvezték a „bentlakásos” táborozást, mint a nagyobbak. A klub szakmai és sportigazgatója hozzáfűzte: bár a tábort érthetően a kosárlabdázás köré szervezték, játékos vetélkedőkkel, sorversenyekkel, aszfaltrajzolással, „rókavadászattal” és strandolással is színesítették a programot. „A KSC-családhoz való tartozás érzését igyekeztünk erősíteni” – fogalmazott a szakember.

Szabó Noémi mellett Harsányi Mária, Stierné Jankovics Mária, Horváth Vivien, Baki Sándor és Domokos Bence vigyázott a hatvan fiatalra.

 

Csütörtökön Studer Ágnes, a klub saját nevelésű, felnőtt válogatott játékosa látogatta meg a gyerekeket, akik alaposan „kifaggatták” a 19 éves kosárlabdázót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!