futsal

2018.02.21. 15:42

Az influenza is az Agenta ellen volt

Berg Sándor

A bajnoki címvédő, s egyben listavezető böszörményiek mellett az influenzával is meg kellett küzdenie az Agenta Girls Szekszárdi FC női csapatának a Hajdúságban. Szűk fél óráig tartani is tudták a lépést Horváth Katalinék a házigazdákkal, akik végül egy Pádár Anitával és a tavaly még a tolnai megyeszékhelyen futsalozó Szekér Anitával voltak jobbak. „Már annak is örülnünk kellett, hogy el tudtunk utazni, hiszen hetek óta három-négy egészséges játékosom van. Ennek ellenére becsülettel megtettük, amit tudtunk. Így, ebben a formában ennyi volt bennünk” – fogalmazott Micskó Márk, a szekszárdiak edzője. 

Női NB I, 17. forduló

Hajdúböszörményi TE–Agenta Girls Szekszárdi FC 3–0 (0–0). Hajdúböszörmény, 100 néző. Vezette: Takács I. (Szűcs L., Tóth G.).

HTE: Torma–Tell, Vígh R., Pádár, Bokor. Csere: Quirikó V., Szekér A., Kota, Mogyorósi, Kovács A. Edző: Quirikó Vivien.

Szekszárd: Hargas–Ganczer, Fábián R., Horváth K., Beke. Csere: Kágyi, Megyes, Buchmüller. Edző: Micskó Márk.

Gólszerzők: Pádár (29., 31.), Szekér (38.).

Vereségével a Szekszárd kilenc pontra távolodott el az egy meccsel többet játszó HTE-től, de az alapszakasz-második hely így is biztonságban van a Tolna-Mözzsel szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!