eredmény

2019.01.23. 09:22

Bodó József visszaült a trónra!

Az elmúlt héten olvasóinkra bíztuk ismét, hogy megválasszák, ki volt a megye I. osztály elmúlt fél szezonjának legjobbja. Szerdán reggel lezártuk a szavazást, megvan a győztes.

Kvanduk Bence

Fotó: Makovics Kornél

Múlt hét kedden indítottuk a mára már hagyományosnak mondható, a megyei labdarúgó élvonal legjobb játékosát kereső szavazásunkat. Olvasóinkat arra kértük, voksoljanak, ki volt szerintük az őszi idény legjobbja. A győztes azon játékosok közül kerülhetett ki, akik a posztjukon a legtöbbször szerepeltek a kollégáink által kijelölt fordulók válogatottjaiban.

A voksolás egy hete alatt 2562 szavazat érkezett a tizenegy focistára. Bodó József, a Majosi SE labdarúgója sokáig szoros csatában volt Hajdók Gáborral, a 2018-as idény tavaszi legjobbjával, de végül fölényesen, 1464 vokssal zárt az élen. A második helyen Hajdók végzett 687 szavazattal, míg a képzeletbeli dobogó alsó fokára a Tolna támadója, Pál Achilles léphetett fel 144 vokssal.

Érdekesé teszi a végeredményt, hogy korábban Bodót is megválasztották olvasóink a tavasz legjobbjának – egész pontosan 2017-ben – így most 2017 és 2018 tavaszi legjobbja között dőlt el a cím sorsa.

Bodó József az ASE Paksnál kezdte labdarúgó karrierjét, majd Simontornyán, Tolnanémediben, Pincehelyen és Kölesden is megfordult, mielőtt 2013-ban a Majoshoz igazolt volna, majd egy fél évet eltöltött ismét Kölesden, egyet pedig Nagymányokon.

/Borító fotónkon Bodó József még előző nyereményét veszi át 2017 júliusában./

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!