szavazás

2018.06.22. 14:55

Hajdók Gábor a megyei I. osztály tavaszi legjobb játékosa

Olvasóink szavazás alapján döntötték el, ki érdemelte ki a megyei I. osztály tavaszi legjobb játékosa címet. Ma délután lezártuk a szavazást, megvan a győztes.

TEOL, fotó: Makovics Kornél

[eweb-voting id="1159349"]

Az olvasóink legjobban Hajdók Gábor játékát szerették idén. Az NB-s rutinnal felvértezett labdarúgó 568 szavazatot gyűjtött, így maga mögé utasította versenytársait. A földvári játékos stabilitást adott a védelemnek a tavaszi szezonban.

Steinbach Gergő csupán két százalékkal csúszott le a dobogó legfelső fokáról. A télen igazolt kapus 548 szavazattal a második helyen végzett a legjobb játékosok között. A majosi játékos nagyon sokat tett az éremért, számos bravúrral járult hozzá csapata jó szerepléséhez.

A dunaföldváriak aratták a legnagyobb sikert a szavazáson, hiszen az első helyezett mellé harmadik helyezettként egy csapattárs állhat Fröhlich Alex Bence személyében, akinek a középpályán volt sok jó pillanata.

Így alakul a megyei I. osztály szavazása, de olvasóink még egy hétig játszhatnak velünk, hiszen jövő héttől a megyei II. osztály legjobbját keressük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!