Paksi FC

2017.07.25. 15:16

Hivatalos: Nikházi Márk Pakson folytatja!

A 28 esztendős középpályás az elmúlt szezont a kieső MTK Budapestnél töltötte, most hároméves szerződést írt alá az atomvárosi klubbal.

TEOL

A 121 élvonalbeli mérkőzéssel rendelkező Nikházi Márk a nyári felkészülési időszakban próbajátékon szerepelt a zöld-fehér klubnál, a játékos hozzáállása és munkája pedig meggyőzte a paksi klubvezetést arról, hogy érdemes leszerződtetni a rutinos középpályást.

„Még Telkiben csatlakoztam a csapathoz, itt kezdtem meg rehabilitációmat a szezon végi térdműtétemet követően. Köszönöm mindenkinek, mind a vezetőségnek, mind a stábnak azt a figyelmet, energiát és időt, amit rám fordítottak. Ennek eredményeképp már a fiúkkal tudok edzeni, ugyanakkor az erőnlétemen még javítanom kell. Remélem, pár hét múlva már mérkőzésen is bemutatkozhatok a Paks színeiben” – nyilatkozta az atomvárosi klub hivatalos honlapján az elmúlt szezont a kieső MTK Budapestnél töltő Nikházi.

„Az adódó lehetőségek közül azért a paksit választottam, mert innen már többször megkerestek, és azt éreztem, hogy igenis bíznak bennem. A csapat a játékstílusa nagyon szimpatikus számomra, olyan, amiben én is ki tudok bontakozni. Amikor lehetőséget kapok majd, élni szeretnék vele, és bekerülni a kezdőbe” – zárta a korábban a Dunaújvárosnál és a Diósgyőrnél is megfordult 28 éves játékos.

Nikházi Márk három évre kötelezte el magát a paksiakhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!