Megyei II. osztály

2018.05.18. 11:55

Izgalmassá tehetik a faddiak

A megyei másodosztályban a helyzet egyre fokozódik. A hétvégi forduló rangadója után még ennél is sűrűbb lehet az élmezőny.

Berg Sándor

A 27. kör derbijét Faddon rendezik, ahol tavasszal továbbra is csak két pontot hullajtó hazaiak a listavezető Szekszárd második csapatát fogadják. Az októberi meccsen a faddiak szereztek vezetést, majd 3–1-re az UFC lépett el, amely az utolsó öt percben szerezte meg a győzelmet (5–3). Fejes Zoltán, a faddiak támadója idén három mesterhármast jegyzett, az egyiket éppen ezen a találkozón.

Egy héttel korábban országos egyesnek tűnt a Mórágy–Dunakömlőd és a Bonyhád-Börzsöny–Sióagárd találkozó, de miután a börzsönyiek éppen a kömlődiek ellen szaladtak bele nagy vereségbe (4–7), egyik meccs sem lefutott. Már csak azért sem, mert az agárdiak megszorongatták múlt héten a Faddot, a másik párosítás pedig még úgy sem lefutott, hogy a mórágyiak az utolsó találkozójukon 20 gólt szereztek.

Retteghetnek az aparhantiak, a Bölcske ugyanis ipari mennyiségben lövi a gólokat tavasszal. Besenczi Zoltánék már 39-nél járnak a naptári évben, akik most sem maradhatnak gól nélkül, ha oda akarnak még érni a dobogóra.

A sereghajtó ellen köszörülheti ki a csorbát a Kisdorog, amely egy hete meglepően simán, 6–2-re kikapott Madocsán. Böde Istvánék válláról lement a teher, amit a pincehelyiek érezhetnek meg legközelebb. Négy vereség után talált vissza a győzelmi útra a Simontornya csapata, akik közvetlen riválisukat, a Gerjent fogadják.

Megyei II. osztály, 27. forduló.

Május 19., szombat: Simontornya TC–Gerjeni SK, Faddi SE–Szekszárdi UFC II, Bölcskei SE–Aparhanti SE 17 óra.

Május 20., vasárnap: Bonyhád-Börzsöny–Sióagárdi SE, Mórágyi SE–Dunakömlődi SE, Kisdorogi FC–KSE Gyönk, Pincehelyi ATE–Madocsa SE 17 óra.

A Kaposszekcső-Csikóstőttős szabadnapos lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!