asztalitenisz

2018.02.27. 10:04

Májusban játszik a bronzért a SZAC

Rónai Gábor, fotó: Mártonfai Dénes

Ahogy arra számítani lehetett, a Krumlovval szemben kell megszereznie a női Klubcsapatok Szuperligája bronzérmét a Szekszárd AC-nek. A csehek az odavágón elszenvedett 7:0-s vereség után a visszavágót 6:2-re bukták el az első helyen kiemelt horvát Dr. Casllel szemben. A hivatalos honlap tájékoztatása szerint az első meccset május 8-án játsszák Krumlovban, míg a visszavágót május 15-én vívják majd Szekszárdon.

A SZAC a rekordgyőztes Linz AG Froschberggel szemben maradt alul az elődöntőben, egyszer 6:3-ra, egyszer 6:2-re kaptak ki Madarász Dóráék, akik – ha a papírformát vesszük alapul –, nagy valószínűséggel most sem maradnak érem nélkül. A csoportküzdelmek során ugyanis már találkoztak a krumloviakkal, akiket idegenben 6:2-re, saját csarnokukban pedig 6:1-re vertek meg, s miután a csapatok összetétele azóta nem változott, a 2016-os arany és a 2017-es ezüst után vélhetően egy bronzzal gazdagodik majd a klub éremkollekciója.

A döntőt a Dr. Casl és a Linz AG Froschberg vívja, ugyanúgy május 8-án és május 15-én. Először Linzben, aztán Zágrábban mérik össze tudásukat a felek. A papírforma szerint trónfosztás lesz, a Bajnokok Ligájában is elődöntős Dr. Casl jóval erősebb csapatnak tűnik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!