megyei II. osztályú focibajnokság

2018.03.23. 07:30

Két gólgyáros, ha találkozik...

A faddi Fejes Zoltán 18, a dorogi Schiller Adrián (borítóképünkön zöldben) 24 gólnál jár.

Berg Sándor, fotó: Mártonfai Dénes

Az időjárás-előrejelzés szerint a hétvégén már igazi tavaszias idő lesz, úgyhogy az az öt csapat (Aparhant, Dunakömlőd, Simontornya, Kaposszekcső-Csikóstőttős, Gyönk) is elkezdi a megyei másodosztály második körét, akik tavasszal eddig nem léptek még pályára.

Két gólerős csatár nézhet egymással farkasszemet a Fadd–Kisdorog meccsen. A hazaiak gólfelelőse, Fejes Zoltán 18-szor volt eddig eredményes a szezonban, góljai plusz öt pontot jelentettek csapatának. A vendégek megérezték Schiller Adrián hiányát a Gerjen ellen (2–2), ami nem csoda, hiszen 14 ponttal lenne kevesebbjük, ha nem náluk játszana a 21 gólos támadó. A faddiak a dobogós álmaik életben tartásáért, a kisdorogiak a harmadik hely megszerzéséért lépnek pályára.

A Szekszárdi UFC II már nem hibátlan hazai pályán, a Kisdorog elleni vereségét (0–1) múlt héten nyolc góllal feledtette Pincehelyen (8–2). A Madocsa sem ígérkezik könnyű ellenfélnek számára, Böde István ugyanis négy góllal kezdte a tavaszi szezont.

Az alsóházban a Gerjen az edzőváltáson átesett pincehelyieket fogadja. Ha már edzőváltás. A bölcskei kispadon a Kovács Dénest váltó Besenczi Zoltán döntetlennel mutatkozott be a Fadd ellen. Az új trénernek a Bonyhád-Börzsöny is sok fejtörést fog okozni.

Hazai pályán már csak a csikóstőttősieket vendégül látó Mórágy veretlen, míg a Sió­agárd az idegenben eddig egyetlen pontot sem szerző gyönkieket fogadja. A Dunakömlőd az Aparhant ellen avatja felújított pályáját.

Megye II. osztály, 19. forduló

Március 24., szombat: Bonyhád-Börzsöny SE–Bölcskei SE, Gerjeni SK–Pincehelyi ATE, Fadd SE–Kisdorogi FC 15 óra. Szekszárdi UFC II–Madocsa SE 17 óra.

Március 25., vasárnap: Mórágyi SE–Kaposszekcső-Csikóstőttősi KSE, Dunakömlődi SE–Aparhant SE, Sióagárdi SE–KSE Gyönk 16 óra. Szabadnapos: Simontornya TC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!