kosárlabda Európa-kupa

2017.10.19. 21:01

Megvan az első KSC-győzelem

Az Atomerőmű KSC Szekszárd női együttese 86-69-re nyert az Európa-kupában a cseh Nymburk vendégeként.

Rónai Gábor, fotó: Makovics Kornél

Megszerezte első győzelmét az Atomerőmű KSC Szekszárd női együttese az Európa-kupában, miután a H-csoport lapzártánk előtt nem sokkal befejeződött mérkőzésén 86-69-re nyert a cseh Nymburk vendégeként. A hazaiak a meccs elején ráijesztettek Studer Ágnesékra, 0-6-nál még éppen idejében kérte ki idejét Djokics Zseljko vezetőedző.

A fejmosás jót tett a szekszárdiaknak, akik a folytatásban nagyszerűen játszottak, végig kézben tartották az irányítást, így a klubtörténet első EK-sikerét jegyezték. A KSC-ben a szlovén Teja Oblak bizonyult a legjobbnak, 26 pontja mellé leszedett 7 lepattanót és 4 gólpasszt is kiosztott. Erica McCall 15 (4 lepattanó), Krnjics Szara 14 (4 lepattanó), Gereben Lívia 12 (3 lepattanó, 3 assziszt),Studer Ágnes 10 (6 lepattanó, 7 assziszt) ponttal zárt. A szekszárdiak jövő szerdán a portugál GDESSA Barreirót fogadják a megyeszékhely sportcsarnokában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!