labdarúgás

2018.07.22. 20:59

Mindkét NB III.-as gárda győzött a hétvégén

Balázs László

Fotó: Mártonfai Dénes

A rekkenő hőség ellenére ötödik és hatodik felkészülési mérkőzését is lejátszotta a hétvégén a Szekszárdi UFC NB III.-as csapata.

A Kvanduk János dirigálta egylet szombaton a Bács-Kiskun megyei élvonalban szereplő Jánoshalmára látogatott, s nyert 3–0-ra. Az ellenfél nem volt ismeretlen az UFC számára, egy hete odahaza 2–1-re múlták felül ellenfelüket Arena Árminék.

Budai Dávid (fehérben) és az UFC átlépett a Jánoshalmán Fotó: Mártonfai Dénes

A hét utolsó napján a megyei I. osztályban szereplő Nagymányok látogatott a megyeszékhelyre. A két csapat között kijött az osztálykülönbség. Szekszárdi részről Kvanduk József háromszor volt eredményes, de többen is dupláztak hazai részről. A vendégek szépítő találatát a tavaly még Decsen futballozó Szabados Molnár Adrián jegyezte.

Felkészülési mérkőzések

Jánoshalmi FC–Szekszárdi UFC 0–3 (0–1). Szekszárd: Lékai (Szűcs K.) – Márton E. (Rácz F.), Károly V., Dudás D., Lékó – Budai (Kvanduk József), Turi T. (Füredi), Arena Á. (Major), Dombi G. – Csigi (Hegedűs M.), Steinbach M. (Ágics). Vezetőedző: Kvanduk János. Gólszerzők: Steinbach M., Arena Á., Ágics.

Szekszárdi UFC–Nagymányoki SE 16–1 (10–0). Szekszárd: Szűcs (Lékai) – Rácz F., Márton E., Károly V., Füredi – Kvanduk József, Ágics, Wirth (Arena Á.), Hegedűs M. (Tóth D.) – Csigi (Acsádi), Dombi G. (Hajrulovics). Vezetőedző: Kvanduk János. Gólszerzők: Kvanduk J. (3), Dombi G. (2), Rácz F. (2), Hegedűs M. (2), Füredi (2), Ágics (2), Acsádi, Hajrulovics, Csigi, illetve Szabados Molnár A.

A megye másik NB III.-as csapata, a Paksi FC II. is pályára lépett a hétvégén, s nyert 6–0-ra a megye egyes Kiskunfélegyházi HTK ellen.

A Szekszárdnak még egy edzőmeccse van a jövő hét végi szezonrajtig, szombaton a megyei I. osztályú Kalocsához látogatnak Fejes Péterék (17 óra). A Paks II. viszont még két találkozót játszik a nyitányig: szerdán az NB III. keleti csoportjában szereplő ESMTK-val, szombaton pedig a Jánoshalmával mérkőzik meg Tököli Attila együttese.

A 2018/2019-es idény augusztus 4-én kezdődik. Az első fordulóban a szekszárdiak Kozármislenyre látogatnak (4., 17 óra), míg a Paks 5-én az FC Dabast fogadja, szintén 17 órai kezdettel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!