Megyei II. osztály

2018.04.27. 14:09

Mórágy felett ismét kék az ég

Rónai Gábor, fotó: Mártonfai Dénes

Úgy tűnik, végérvényesen kilábalt a hullámvölgyből a megyei II. osztályú Mórágyi SE. Illés Béla csapata három hete még nagyon mélyen volt, ami nem is csoda, hiszen három vereség volt a hátuk mögött. Hazai pályán kikaptak a kaposszekcsőiektől (1–3) és a kisdorogiaktól (2–3), közben pedig Bölcskéről is üres kézzel voltak kénytelenek hazatérni (1–2).

A kritikus időszaknak azonban már vége, ezt az előző körben a Madocsa sima, 3–0-s legyőzésével jelezték a mórágyiak. Az eltiltásából visszatérő Tóth Tamás két gólt is szerzett az előző évek legsikeresebb klubja ellen, s már 31 találatnál jár a szezonban. Ez – mármint a visszatérése – nem ígér sok jót a gyönkieknek sem, akik ősszel csak azért úszták meg 3–0-val, mert nem utaztak el a találkozóra, így a Mórágy a zöld asztalnál kapta meg a három pontot.

Az érmekért harcoló csapatok közül a Bonyhád-Börzsönynek lesz a leghenezebb dolga a hétvégén, Hosnyánszki Zsolt együttese ugyanis a kiszámíthatatlan Aparhant vendégeként lép pályára. Ősszel a börzsönyiek 2–0-ra győztek.

A listavezető Szekszárdnak (elvileg) nem jelenthet gondot a Sióagárd legyőzése, ahogy a negyedik Kisdorognak sem a Simontornya. Ősszel nagy meccset játszottak a csapatok, a dorogiak 4–0-ra is vezettek már, mégis izgulniuk kellett a végén a pontok miatt (4–3).

A Bölcske Pincehelyen sorozatban ötödik sikerére hajt, amivel beérné a hasonló mutatóval büszkélkedő, ezúttal szabadnapos faddiakat.

A Madocsa három vereség után szeretne javítani.

Megyei II. osztály, a 24. fordulóban.

Április 28., szombat: Dunakömlődi SE–Gerjeni SK 17, Madocsa SE–Kaposszekcső-Csikóstőttős KSE 17.

Április 29., vasárnap: Aparhanti SE–Bonyhád-Börzsöny SE 17, Pincehelyi ATE–Bölcskei SE 17, Kisdorogi FC–Simontornya TC 17, KSE Gyönk–Mórágyi SE 17, Sióagárdi SE–Szekszárdi UFC II. 18. Szabadnapos: Fadd SE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!