labdarúgás, megyei II. osztály

2018.04.20. 08:13

Örökrangadó a Völgységben

Három rangadóra figyelnek a megyei II. osztályt fürkésző szemek. Örökrangadót játszanak Mórágyon, de Bölcskén és Faddon is két jó formában lévő csapat feszül egymásnak.

Berg Sándor, fotó: Molnár Gyula

Bármilyen formában is legyen a Mórágy és a Madocsa, bárhol foglaljanak is helyet a tabellán, a két csapat egymás elleni mérkőzése mindig rangadónak számít. Az utóbbi két szezonban e két együttes uralta a másodosztály Keleti csoportját. Mindkét alkalommal Böde Dánielék nyakába akasztották az aranyérmeket, azonban hazai pályán mindig megtréfálta őket a riválisuk – Illés Béla együttese legutóbb 2013. május 1-jén szenvedett vereséget otthon (2–6). Letöltötte eltiltását Fürst József, Rozgonyi Erik és Tóth Tamás is, egyedül Tóth Balázs játéka kérdéses, míg vendégoldalon mindenki játékra jelentkezhet.

Hárommeccses győzelmi sorozatban van a Bölcske és a Kisdorog, s az biztos, hogy legalább az egyik csapat szériája megszakad. A hazaiaknál Mészáros Gábor, a vendégeknél Schiller Adrián találta meg a gólvágó cipőjét, ami egy gólokban gazdag mérkőzést vetít előre. Ősszel ez beigazolódott, Kisdorogon 6–2-re nyertek a vendéglátók.

A legjobb szériát futó Fadd öt bajnoki óta nem talált legyőzőre (köztük a Kisdorogon és a Madocsán is átgázoltak), amely a kétarcú Aparhantot fogadja. Minker Endre csapata meglepő döntetlenek (Gerjen 1–1, Sióagárd 0–0) mellett a nagy meccsekre mindig felszívja magát, két hete Szekszárdról is pontot tudtak rabolni (2–2).

Az élmenők közül az UFC-re és a Bonyhád-Börzsönyre is könnyű meccs vár. Vizdár Zsolték a dunakömlődieket, a völgységiek az idegenben pont nélkül álló Gyönköt fogadják. A Sióagárd egymás után harmadik idegenbeli túrájára indul, ezúttal Simontornyára, de a pincehelyiekre is hosszú út vár a Kaposszekcső-Csikóstőttős otthonába.

A részletes program A hétvége sportműsorában található meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!