Labdarúgás

2018.01.09. 16:00

Szavazzon a megyei II. osztály őszi legjobbjára!

A Tolnai Népújság és a TEOL keresi a megyei I. és II. osztályú labdarúgó-bajnokságok legjobb őszi játékosait. Ettől a héttől a megye II-es játékosokra is lehet szavazni!

TEOL (kb), fotó: Mártonfai Dénes

[eweb-voting id="992405"]

Jó pár év kihagyás után a 2016/2017-es idény tavaszi szezonjában a Tolnai Népújság hétvégi beszámolói mellé ismét rendre összeállították kollégáink a forduló válogatottját, és ezt az új, 2017/2018-as idény kezdetétől folytatták is. A megyei első és második osztályban is megválasztották az adott hétvége legjobbjait. A hétvége legjobbjaiból pedig összeálltak az őszi válogatottak. A szezon lezárult szakaszában a megyei másod osztályban három szavazat elég volt, hogy valaki, vagy valakik a legjobbak legyenek.

A mezőnyből kiemelkedett mórágyról Tóth Tamás, aki 7 válogatottságig jutott. Őt szorosan követte a Bonyhád-Börzsöny labdarúgója, Máté Norbert, aki csak egyel kevesebbszer volt tagja a keretnek. A két éllovas után egyaránt négyszer került be a hét legjobbjai közé a madocsai Kern Tamás, a faddi Mausz Péter és Fejes Zoltán, a kisdorogi Bordi Richárd és a simontornyai Ambrus László. A Bonyhád-Börzsöny további két játékost, Ladányi Rolandot (3) és Hosnyánszki Zsoltot (3) delegálta válogatottba, ezzel ebből a szemszögből a legsikeresebb csapat. A legjobb 11 utolsó két tagja Schiller Adrián (Kisdorog) és Rozgonyi Erik (Mórágy) szintén 3-3 vokssal kerültek be.

A teljesítmények alapján tehát ők voltak a legjobbak, de vajon közülük ki volt a legjobb? Olvasóink ezen a héten a megyei II. osztály legkiemelkedőbb játékosaira is elkezdhetnek szavazni. Ha szeretné, hogy kedvence nyerjen, adja le voksát az ön által kiválasztott labdarúgóra! A szavazás ma, január 9-én 16 órakor kezdődött, és három hét múlva, január 30-án (kedden) 16 órakor zárul.

Az első osztály legjobbjaira ITT! szavazhat!

Jó voksolást kívánunk!

A megyei II. osztály válogatottjainak teljesítménye

Ladányi Roland 13 meccs/14 kapott gól – Kern Tamás 13 kezdő/5 gól, Mausz Péter 12/2, Bordi Richárd 14, Rozgonyi Erik 15/1 – Máté Norbert 14/7, Hosnyánszki Zsolt 13/2, Ambrus László 14/15, Schiller Adrián 14/20 – Fejes Zoltán 10/18, Tóth Tamás 15/28.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!